Étkezde

 
 
online aplikáció a kijelentkezésre: https://www.strava.cz/strava/Stravnik/Prihlaseni
hogyan használjuk: útmutató
 

A gyermekek étkeztetése az óvodában:

Az óvodai étrend minőségéért, mennyiségéért és a higiéniáért a konyhavezetőnő felel. Az étrend összeállítása megfelel a gyermek egészséges táplálkozásának. A gyermekek számára napi háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezést biztosítunk. Laktózérzékenység esetén az eltérő étkezés megvalósítható. Ebben az esetben a  szülőnek  értesíteni kell a konyhavezetőnőt, illetve csatolni az orvosszakértői (nem gyermekorvos) véleményt is. A gyermek a család anyagi helyzetétől függően kedvezményes étkezésben is részesülhet. 

A térítési díj 1,37 € befizetése minden hónapban legkésőbb 20-ig esedékes.

Azon szülőknek, akiknek gyermekei az utolsó évet látogatják, és azon szülőknek, akik állami támogatásban részesülnek (hmotná núdza), az állam 2019.01.01-től étkeztetési hozzájárulást nyújt napi 1,20 € összegben. (A 375/2018-as sz. törvény). Az említett szülőknek az étkeztetésért 0,17 €/nap kell hozzájárulni.

Kijelentekezés ill. bejelentkezés lehetőségei:

1. 036/7511 612 telefonszámon
2. személyesen az óvodai étkezde vezetőjének irodájában
3. online aplikáción keresztül (a bejelentkezéshez szükséges adatokat a szülők megkapják az első napon)

Kijelentkezni ill. bejelentkezni legkésőbb előző nap 14:00 óráig lehetséges. Ha a törvényes képviselő hiányzás esetén nem jelenti ki a gyermekét az étkezésről, köteles kifizetni az étkezési térítési díj teljes összegét azaz 1,37 eurót.

 

_tej